ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба заведение в квартал Младост 1. Заведението се намира в търговска зона. Състои се от две зали, кухня, транжорна, склад, битовка със сервизно помещение, офис, две тоалетни за клиенти, голяма градина. Подходящо е и за друг вид дейност, като детска занималня или магазин.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба просторен двустаен апартамент в процес на строителство в кв. Виница. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Районът е спокоен и тих, близо до централната част на квартал Виница, с бърз достъп до главния път, който свързва квартала с централната част на града и с курортните комплекси. СГРАДА: Новострояща се сграда на четири етажа с два входа, разположена в чудесен парк със зони за отдих, разходка и забавления сред сезонна и целогодишна растителност. Апартаментите в сградата се продават в степен на завършеност по БДС, но има възможност и за завършване до ключ. Жилищата са с правилни форми, без скосени пространства. Предлагат се за продажба едностайни, двустайни, тристайни апартаменти, наземни и подземни паркоместа, както и гаражи. Жилищната сграда се изгражда по най-високи строителни технологии с висококачествени материали от доказан строител. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: входно антре, дневен тракт, спалня, общо сервизно помещение, балкон с излаз от двете стаи.

ЕНТЕР имоти отдава под наем магазин в квартал Владислав Варненчик. Магазинът се намира над поликлиниката в квартала. Разполага с търговска зала с площ от 50 кв.м., голяма витрина с дължина 7 м, височина 3,2 м и санитарен възел. Районът е изключително комуникативен, в близост е пазара във Владиславово, училище, детска градина, поликлиника, стадион, читалище. Помещението е подходящо и за спедиторска фирма, фризьорски салон, хранителни стоки, офис и др.

Новопостроена сграда с Акт 16! Отлична локация в непосредствена близост до: Дом Младост, Мосю Бриколаж, СУ Неофит Бозвели, Била.
Описание на имота: Състои се от входно антре, дневна, две спални, баня с тоалетна и голяма тераса 15 кв.м. Състояние: Обекта се издава по БДС.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба напълно обзаведен четиристаен апартамент на озеленено място с нескриваема моркса панорама в тухлена сграда, находяща се в район ВИНИЦА. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Входно антре, просторна всекидневна с кухненска част и излаз на панорамна тераса, три просторни спални с тераси, баня и тоалет в едно помещение, отделно тоалет с перално. Апартаментът се предлага напълно обзаведен и оборудван, готов за нанасяне! Слънчев, топъл и уютен!

Новопостроена сграда с Акт 16! Отлична локация в непосредствена близост до: Дом Младост, Мосю Бриколаж, СУ Неофит Бозвели, Била.
Описание на имота: Състои се от входно антре, дневен тракт, спалня, баня с тоалетна, килер, голяма тераса. Състояние: Обекта се издава по БДС.

Copyright © 2023 All Rights Reserved С помощта на Mythfinity
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram