Новопостроена сграда с Акт 16! Отлична локация в непосредствена близост до: Дом Младост, Мосю Бриколаж, СУ Неофит Бозвели, Била.
Описание на имота: Състои се от входно антре, стая, баня с тоалетна и тераса. Състояние: Обекта се издава по БДС.

Новопостроена сграда с Акт 16! Отлична локация в непосредствена близост до: Дом Младост, Мосю Бриколаж, СУ Неофит Бозвели, Била.
Описание на имота: Състои се от входно антре, дневен тракт, спалня, баня с тоалетна, килер, голяма тераса. Състояние: Обекта се издава по БДС.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба просторен двустаен апартамент в новострояща се кооперация, в близост до Колхозен пазар. Апартаментът се състои от дневна, спалня, 2 тераси, баня с тоалетна. Намира се на трети етаж в шест етажна жилищна сграда с асансьор. Сградата е пред акт 15. Издава се по БДС на шпакловка, замаска, ел. инсталация до ключ, ВиК до тапи, РVC дограма, входна блиндирана врата.

Тристаен тухлен апартамент в близост до Гранд мол в гр. Варна. Жилището се състои от просторен хол, голяма кухня с трапезария, спална, баня, перално, тераса. Предлага се обзаведено за дългосрочно наемане.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба тристаен апартамент в кв. Възраждане 2, гр. Варна. На площ от 125 кв.м са разположени: входно антре, всекидневна с кухненска част и излаз на голяма южна тераса, две спални с излаз на тераса, баня и тоалетна в едно помещение, тоалетна и перално помещение. Имотът се издава завършен по БДС: готов за боядисване и нанасяне на подови настилки, ключове и контакти, входна блиндирана врата. Разположен е на осми етаж в девет етажна новострояща се тухлена сграда от доказан строител. Сградата разполага с два асансьора. Има възможност за покупка на паркомясто или гараж в закрит и открит паркинг. Сградата е в непосредствена близост до: булевард Трети март, спирки на градски транспорт, хипермаркети Кауфланд и Лидъл, училище и детска градина.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба тристаен апартамент в кв. Възраждане 2, гр. Варна. На площ от 84 кв.м са разположени: входно антре, всекидневна с кухненска част и излаз на тераса, родителска спалня с излаз на тераса, детска спалня, баня и тоалетна в едно помещение, тоалетна и килер .Имотът се издава завършен по БДС: готов за боядисване и нанасяне на подови настилки, ключове и контакти, входна блиндирана врата. Разположен е на пети етаж в осем етажна новострояща се тухлена сграда от доказан строител. Сградата разполага с два асансьора. Има възможност за покупка на паркомясто или гараж в закрит и открит паркинг. Сградата е в непосредствена близост до: булевард Трети март, спирки на градски транспорт, хипермаркети Кауфланд и Лидъл, училище и детска градина.

Copyright © 2023 All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram