ЕНТЕР ИМОТИ продава двустаен апартамент в района на м-т Ален Мак и ВСУ. Апартаментът е на ет 5 от 7 етажа с площ от 72 кв.м. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: дневна с кухненска част, спалня, комбинирано санитарно помещение и тераса. Продава се по БДС. Комплексът е с контролиран достъп, с басейн и барбекю зона. Има възможност за свободно паркиране или закупуване на паркомясто. Таксата поддръжка е около 30 лв., която включва електричество на стълбищните клетки и почистване, асансьор, басейн, поддръжка на озеленяването. В близост е лифта, който води до плажната ивица, а с автомобил до плажа са няколко минутки. В комплекса се живее целогодишно!

Изцяло панорамен към плаж Кабакум. Отлично обзаведен. Паркинг. Подходящ и за инвестиция с целогодишна заетост. В семеен хотел до ВСУ. В близост автобусни спирки и хранителни магазини.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба двустаен апартамент на 3-ти етаж от 4-ри етажа в новопостроена сграда с Акт 16 в затворен комплекс без такса поддръжка. Намира се в близост до ВСУ, на метри от автобусна спирка, магазини и ресторант. Апартаментът е с площ от 64 кв.м. и се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, спалня, тераса, баня с тоалетна и килер. Има възможност за закупуване на паркомясто на цена от 3 500 Евро. Контролиран достъп. Сградата разполага с асансьор. Жилището е подходящо както за живеене така и за инвестиция.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба двустаен апартамент на 1-ви етаж от 4-ри етажа в новопостроена сграда с Акт 16 в затворен комплекс без такса поддръжка. Намира се в близост до ВСУ, на метри от автобусна спирка, магазини и ресторант. Апартаментът е с площ от 55 кв.м. и се състои от коридор, дневна с кухненски кът, спалня, тераса, баня с тоалетна и килер. Има възможност за закупуване на паркоместо на цена от 3 500 Евро. Контролиран достъп.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба двустаен панорамен апартамент в местност Ален мак. Апартаментът се намира в новопостроен жилищен комплекс, разполагащ с басейн. Разположен е на предпоследен етаж със следното разпределение: дневна, спалня, комбиниран санитарен възел и тераса с панорамна гледка. Жилището се предлага в напълно завършен вид, полуобзаведено - вградена кухня с ел. уреди и климатик в дневната, легло и гардероб в спалнята, душ кабина в банята. Такса поддръжка 5 евро/кв.м.

Предлагаме за продажба двустаен апартамент в близост до ВСУ. Напълно обзаведен, в отлично състояние. Паркинг.
За допълнителни въпроси и огледи: 0895763089 Мариета Ларгова

Copyright © 2022 All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram