Имаме удоволствието да представим за вас един прекрасен дом, изпълнен с уют и любов.
Когато в изграждането на дома се вложи душата на едно семейство, резултатът е видим. От избора на място до последния детайл, всичко е преживяно и осмислено.
Имотът се намира в най-хубавата част на Манастирски рид, точно над входа на Слънчев ден. Нескриваемата морска панорама от всеки прозорец и тераса, зеленината, песента на птичките, боровата горичка на границата правят мястото пленително от пръв поглед. А близостта до града и плажа ви дават комфорт, който никой не би пренебрегнал.
През портала, по облагородена алея се стига до къщата. Още с отварянето на вратата ще усетите уюта на дома. Светла всекидневна, функционална кухня към нея и просторна слънчева тераса ви дават всичко, от което има нужда денят и вечерите ви. Тук ще можете да приготвяте храна за вашите близки и гости без да ги губите контакта с тях. Ще можете да се наслаждавате на гледката, песента на птиците и аромата на природата. По скрито стълбище стигате до нивото на спалните, в които всеки би заспивал и се събуждал с удоволствие. Тук можете да посрещате първите слънчеви лъчи и да се заредите с енергия.
За вашите гости или за вашите близки има още един самостоятелен дом със самостоятелен вход. Стилна дневна с кухня, спални, чудна панорама и романтична тераса го правят едно перфектно домакинство.
Зад къщата ви очаква приятна изненада. За най-горещите сутрини или когато просто искате да смените времето, е изградена тераса точно под боровете, с които граничи парцела.
Ако всичко това не е достатъчно за вашия мечтан дом ще добавим и перфектния двор. Поддържана зеленина, място за плажуване. А за големите компании има кът за барбекю с изградена пещ, лятна кухня и тоалет.
Няма нужда да уточняваме, че когато изграждаш своя мечтан дом, освен любов влагаш и най-качественото като материали, уреди и мебели. Също така имаш и своя работилница, в която да осъществяваш собствените си проекти.
Този имот е подходящ и за всеки, който търси добра инвестиция. Ще спечелите още с покупката. Лесна калкулация на парцел, къща и подобрения ще даде представа за добрата сделка. А е ясно, че в бъдеще, дали ще се живее или ще се продаде, печалбата е гарантирана от пазара.
И ако все още не ни вярвате, че тази къща е жива и със собствена душа, обадете ни се за оглед и ние ще ви запознаем с домакина, който със сигурност ще ви очарова, така както очарова нас.
Успех в търсенето на вашия мечтан дом!

Copyright © 2022 All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram