Предлагаме за продажба тристаен обзаведен апартамент в кв. Чайка, близо до Математическа гимназия. Обща площ 93 кв.м., с терасите 110 кв.м.
Състои се от две самостоятелни спални, голям хол с бокс, панорамна тераса, санитарни помещения. Изба 7кв.м.
Изложение - северозапад/североизток/югоизток. Северозападната част е санирана.
В близост до автобусни спирки на градския транспорт, училища, магазини.
Сградата е добре поддържана и разполага с два асансьора, както и с технически паспорт.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба слънчев двустаен апартамент в модерна сграда, която е в процес на строителство. Планирано завършване на строителството - 2024 г. Жилището се намира на 6-ти етаж и има югоизточно изложение. На обща площ от 72,69 кв.м. са разположени: входно антре, дневен тракт, спалня, тераса, баня с тоалетна и мокро помещение. Сградата е с удобна и стратегическа локация в квартал Чайка. Едно от предимства на локацията е бърз достъп до Морската градина и Делфинариума, тихо и удобно местоположение, с директни връзки до центъра на града и курортите. Районът е предпочитан за живеене и инвестиция, характерен с богатата си зеленина, добре уреден и благоустроен, един от най-престижните райони на морската столица. Краткото пешеходно разстояние до Морската градина и морето го правят предпочитано място за семейства с деца, активно спортуващи хора, които ценят пълноценния начин на живот и близостта до природата. Визията на сградата е стилна, впечатляваща и емблематична за този район. Сградата е със смесено предназначение, състои се от търговски площи, офиси, самостоятелни обекти за творческа и проектантска дейност и апартаменти. На първия етаж е ситуиран голям магазин за хранителни стоки. За паркирането са предвидени 3 подземни нива. Всеки обект разполага с достъп до две стълбищни клетки и три съвременни асансьора. Сградата е ситуирана така, че всички обекти са максимално отворени към морето, околната зеленина и градската панорама. В сградата се предлагат още двустайни и тристайни жилища и паркоместа. Цената на имота е по схема на плащане 80/20. Цените на имотите се формират от схемата на плащане.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба тристаен апартамент в модерна сграда, която е в процес на строителство. Планирано завършване на строителството - 2024 г. Жилището се намира на 3-ти етаж от общо 17. На обща площ от 89,27 кв.м. са разположени: входно антре, дневен тракт, две спални, тераса, баня с тоалетна и килер. Сградата е с удобна и стратегическа локация в квартал Чайка. Едно от предимства на локацията е бърз достъп до Морската градина и Делфинариума, тихо и удобно местоположение, с директни връзки до центъра на града и курортите. Районът е предпочитан за живеене и инвестиция, характерен с богатата си зеленина, добре уреден и благоустроен, един от най-престижните райони на морската столица. Краткото пешеходно разстояние до Морската градина и морето го правят предпочитано място за семейства с деца, активно спортуващи хора, които ценят пълноценния начин на живот и близостта до природата. Визията на сградата е стилна, впечатляваща и емблематична за този район. Сградата е със смесено предназначение, състои се от търговски площи, офиси, самостоятелни обекти за творческа и проектантска дейност и апартаменти. На първия етаж е ситуиран голям магазин за хранителни стоки. За паркирането са предвидени 3 подземни нива. Всеки обект разполага с достъп до две стълбищни клетки и три съвременни асансьора. Сградата е ситуирана така, че всички обекти са максимално отворени към морето, околната зеленина и градската панорама. В сградата се предлагат още двустайни и тристайни жилища и паркоместа. Цената на имота е по схема на плащане 80/20. Цените на имотите се формират от схемата на плащане.

Copyright © 2023 All Rights Reserved С помощта на Mythfinity
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram