ЕНТЕР имоти предлага за продажба помещение със статут магазин с площ от 60 кв.м. в гр. Варна, кв. Аспарухово. Магазинът е на партерен етаж в жилищна сграда и има следното разпределение: търговско помещение, склад и санитарен възел. Обектът се намира в началото на кв. Аспарухово, зад бившето кметство.

Продавам партерен магазин в пешеходната зона на гр. Варна. Към имота има и ателие - 40 кв.м, подходящо за офис или жилище и част от дворно място 48 кв.м. Помещението е луксозно завършено. С наематели - 1000 евро месечен наем.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба магазин в квартал Левски. Намира се в района над ХЕИ, на метри от булевард Левски. Статута на имота е магазин за промишлени стоки. Ситуиран е изцяло на партерен етаж в новопостроена сграда с чиста площ от 76,31 кв.м. Помещението се състои от голяма търговска част с площ от 56,70 кв. м., битова стая и тоалетна. В същата сграда се предлагат още 2 магазина на 1-ви етаж.

Copyright © 2022 All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram