ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба 11 дка ъглов парцел в село Аврен с размери 120х90. Граничи със стопанския двор. Лице на два пътя с лесен достъп. Ток и вода до парцела. До регулацията на селото, възможна е смяна на статута. Подходящ е за складове, овощна градина, пчелин, както и за ферма. Код на офертата 19649.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба парцел с площ от 600 кв.м. във вилната зона на село Константиново - местност Припек. Достъп до имота по асфалтов и чакълиран път. Целогодишно живущи съседи. Само на 12 км. от центъра на град Варна.

ЕНТЕР ИМОТИ продава атрактивен парцел в с.о. Боровец север с площ от 576 кв.м. Лесен достъп, само на 100 метра от главен път и спирка. Ток и вода до границата на имота. Целогодишно живущи съседи.

Предлагаме за продажба парцел с отлични характеристики за построяване на къща за целогодишно или сезонно живеене.
Правилна форма, лека денивелация, партида за вода, ток, нова ограда, съобразена с уличната регулация. Ниско застрояване до 10м.
Под поделението, на около 500м от пътя Варна-Виница. Морска панорама. Парцелът е в червена зона.
За повече информация и огледи - 0895 763089 Мариета.

Предлагаме за продажба парцел във Виница. Площ 860кв.м., равен. Наоколо са нови кооперации и къщи. В близост до Еврохоспитал. В момента достъпът до парцела е по черен път.
За огледи и въпроси 0895783089, 0884620174

Ентер недвижими имоти предлага парцел в урбанизирана територия в местност Сотира. Намира се на 600 метра от главен път, на гърба на сладкарски цех Бабаеленов. В парцела няма ток и вода.

Copyright © 2022 All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram