Предлагаме за продажба парцел в местност Св. Никола с морска панорама.
Правилна форма, лека денивелация, партида за вода, ток, нова ограда, съобразена с уличната регулация. Ниско застрояване до 10м.
Под поделението, на около 500м от пътя Варна-Виница. Достъпът е по бетон и черен път. ПАРЦЕЛЪТ Е В ЧЕРВЕНА ЗОНА.
За повече информация и огледи - 0895 763089 Мариета.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба парцел в местност Телевизионна кула. Статут на територията урбанизирана, ниско застрояване до 10 м., лице 24 м. Ток и вода в съседство. Имотът е подходящ за строителство на еднофамилна къща. В съседство има застроени къщи целогодишно обитавани. Районът е тих и спокоен и същевременно с бърз и лесен достъп до центъра на града.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба парцел с площ от 9600 кв.м. на 150 м от отбивката за село Невша, с лице 220 кв.м. на магистрала Хемус. Подходящ е за изграждане на бензиностанция или крайпътен обект.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба дворно място в село Климентово с площ от 3 024 кв.м. За имота има ПУП - ПЗ с показатели: кинт - 0,8, плътност - 40%, височина - 10 м. кота корниз и издадена виза за проектиране на две жилищни сгради. Лицето на имота е 48 м., което позволява делба на парцела. Открити партиди за ток и вода.
Село Климентово е на 23 км. от град Варна. Красива природа и екологично чист район. Селото се намира в Североизточна България, част от община Аксаково, oбласт Варна. Отстояние: на 23 км. от град Варна, на 40 км. от град Добрич и на 16 км. от к.к. Албена. Разположено е на главен път Варна - к.к. Албена. В селото има читалище, хранителни магазини, кафене, малък парк, кметство, пощенски клон, голяма чешма с изворна вода в центъра на селото.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба парцел в землището на село Баново. Село Баново се намира на 21 км. от град Варна и на 15 км. от летище Варна. Предлагаме земеделска земя с площ от 22500 кв.м. с лице 130 метра на асфалтов път. Парцелът се намира на 700 метра от селото по посока село Калиманци в дясно от главния път. Има допуск за изработване на ПУП за промяна предназначението на земята. Възможност за ток и вода. Подходящ е за складова и производствена дейност.

Дворно място в с.о. Боровец юг /Кантара/ с площ от 626 м.кв. В имота има дървена постройка на един етаж с площ 27 кв.м. Ток с действащи партиди, кладенец. До парцела се стига по асфалтиран и чакълиран път, отстояние до главен път около 1500 метра. Целогодишно живущи съседи.

Copyright © 2023 All Rights Reserved С помощта на Mythfinity
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram