ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба дворно място в село Климентово с площ от 3 024 кв.м. За имота има ПУП - ПЗ с показатели: кинт - 0,8, плътност - 40%, височина - 10 м. кота корниз и издадена виза за проектиране на две жилищни сгради. Лицето на имота е 48 м., което позволява делба на парцела. Открити партиди за ток и вода.
Село Климентово е на 23 км. от град Варна. Красива природа и екологично чист район. Селото се намира в Североизточна България, част от община Аксаково, oбласт Варна. Отстояние: на 23 км. от град Варна, на 40 км. от град Добрич и на 16 км. от к.к. Албена. Разположено е на главен път Варна - к.к. Албена. В селото има читалище, хранителни магазини, кафене, малък парк, кметство, пощенски клон, голяма чешма с изворна вода в центъра на селото.

Дворно място в с.о. Боровец юг с площ от 626 м.кв. В имота има дървена постройка на един етаж с площ 27 кв.м. Ток с действащи партиди, кладенец. До парцела се стига по асфалтиран и чакълиран път. Целогодишно живущи съседи.

Ентер Имоти предлага за продажба атрактивен парцел в местност Фичоза. Близо до морето с лице на главния асфалтов път, с площ два декара.
Има лице на два пътя. Възможност за делба на два самостоятелни парцела. Подходящ както за жилищно строителство, така и за обществена и обслужваща дейност.

ЕНТЕР ИМОТИ представяме за продажба УПИ с площ от 3 500 кв.м., находящ се в непосредствена близост до курортен комплекс СВ.Св.Константин и Елена, на пътна детелина Варна - Златни пясъци - Виница. За имота има изготвен,одобрен и влязъл в сила ПУП с парметри на застрояване: кинт - 0,8; плътност - 25%; височина - 10 м.; озеленяване - 60%. Виза и изготвен инвестиционен проект за жилищен комплекс от затворен тип, състоящ се от две сгради с общо РЗП 2862 кв.м. В парцела са налични всички необходимии комуникации ток, вода, канализация. Подходящ за изграждането на жилищна кооперация, хотел, бензиностанция, крайпътен обект.

ЕНТЕР ИМОТИ предлагаме за строителство панорамен парцел с изработен ПУП в кв. Виница срещу обезщетение. Параметри по ПУП - 40%, Кинт - 1,2, Кота корниз 10 м.
Вода, ток и канал на границата на имота. Добър достъп. Голямо лице на два пътя.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба парцел с площ от 600 кв.м. във вилната зона на село Константиново - местност Припек. Достъп до имота по асфалтов и чакълиран път. Целогодишно живущи съседи. Само на 12 км. от центъра на град Варна.

Copyright © 2022 All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram