2-стаен в гр.Бяла, Варна, област

Описание на имота

ЕНТЕР ИМОТИ представя за продажба прекрасен двустаен апартамент, разположен в живописния град Бяла, област Варна. Този съвременен имот е идеален както за постоянно живеене, така и за ваканционно жилище. Ето някои от основните му характеристики и предимства:
- 📌 **Просторна дневна**: Светла и просторна дневна, осигуряваща уют и комфорт. Побира както зона за почивка, така и трапезария.
- 📌 **Кухня**: Отделно обособено кухненско пространство, оборудвано с всички необходими електроуреди и много шкафове за съхранение.
- 📌 **Спалня**: Удобна и тиха спалня, подходяща за релакс след дългия ден. Разполага с място за голям гардероб и директен достъп до терасата.
- 📌 **Баня и тоалетна**: Модерна баня с висококачествени санитарни прибори. 
- 📌 **Тераса**: Просторна тераса, предлагаща гледка към морето и околността. Идеално място за сутрешното кафе или вечерно релаксиране.
- 📌 **Климатици**: Имотът е оборудван с климатици, осигуряващи подходяща температура през цялата година.
- 📌 **Настилки**: Качествено изпълнени настилки – ламинат в стаите и теракота в кухненската зона и банята.
- 📌 **Паркинг**: Възможност за паркиране в непосредствена близост до сградата.
Сградата, в която се намира апартаментът, е построена през 2013 г. и отговаря на всички съвременни стандарти за комфорт и енергийна ефективност. Жилището е разположено в тих и спокоен район, съчетаващ градския уют с близостта до природата. В същото време, центърът на градчето и плажът са на кратко разстояние. Без такса поддръжка.
Не пропускайте възможността да притежавате този великолепен дом в един от най-красивите морски райони на България! За повече информация и огледи, моля свържете се с нас!

67 000 €

(728  / m2)
вид: 
площ: 
92 кв. м.
Строителство: 
Етаж: 
2
Обзаведен
Ентер Имоти
enterimoti@gmail.com
Диана Йорданова
+359 884 007 630
Ангелинка Георгиева
+359 884 007 603
Код на имота:
11190
Copyright © 2024 All Rights Reserved С помощта на Mythfinity
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram