За нас

Ние сме екип от консултанти с дългогодишен опит в сферата с недвижими имоти. Ориентирани сме към индивидуалните потребности на всеки клиент, бил той корпоративен или физическо лице, като предлагаме качествено обслужване.
Ежедневно консултираме нашите клиенти, анализирайки състоянието и тенденциите на пазара на имоти. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база данни от недвижими имоти, което ни позволява да поддържаме актуална информация на предлаганите и търсените имоти.
Ентер недвижими имоти предлага на своите клиенти почтено, професионално и качествено обслужване. Водени от желанието си да помогнем на клиентите си във всеки аспект, изградихме партньорски взаимоотношения с различни видове специалисти - строителни, финансово-правни и др. Ето защо можете да сте сигурни че в наше лице ще намерите стабилен партньор и съветник на когото можете да се доверите напълно.

Нашият бизнес зависи изцяло от препоръките, които получаваме, благодарение на качественото обслужване.

Като членове на НСНИ сме подписали и спазваме етичния кодекс, като поемаме отговорност пред нашите клиенти и колеги.

Ние като професионалисти носим отговорност към професията си, че нашата дейност и поведение влияят върху общественото доверие, както към клиентите, така и към професионалните организации с които работим.
Поемаме пълнa отговорност за услугите, които предоставяме , признаваме и уважаваме правата и интересите на клиентите, третите лица и заинтересованите страни.
>>
Ние сме открити, не заблуждаваме и дезинформираме клиентите си, предоставяме достъпна информация, казваме истината и осигуряваме прозрачност и сигурност по всички финансови въпроси.
Спазваме принципите на конфиденциалност на информацията.
>>
Проверяваме всички документи преди осъществяването на всяка сделка, за да гарантираме нейната сигурност и точност.
Всички наши клиенти, при желание, ще бъдат насочени за съдействие към кредитен посредник за предоставяне и предлагане на договори за кредит в съответствие с разпоредбите на ЗКНИП и ЗКП.
>>
Благодарение на ежедневната информация за новостите в света на недвижимите имоти, която ние не пропускаме да предоставим на нашите клиенти, помагаме им да не се изгубят в сложния процес на покупко-продажбата, като по този начин сме до клиентите си от етапа на преговорите до финализирането на сделката, за да вървим заедно с тях крачка по крачка към успеха.

Офисът ни се намира в град Варна – най- големият икономически център на Българското Черноморие. Ще се радваме да ви посрещнем лично в нашия офис на улица Подвис 11, партер. Ще отговорим на всички ваши въпроси на посочените телефони или на място в офиса.

Благодарим ви ,че избрахте нас - Ентер имоти.
Copyright © 2024 All Rights Reserved С помощта на Mythfinity
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram