ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба двустаен апартамент в новострояща се 6-етажна жилищна сграда в квартал Аспарухово. Сградата е пред Акт 15, Акт 16 се очаква юли 2024 год. МЕСТОНАХОЖДЕНИЕ: Намира се на централна улица в квартал Аспарухово. В близост са Морската гимназия, магазин BILLA, детска градина, средно училище, 4-то РПУ. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището се състои от просторно входно антре, слънчев дневен тракт 25 кв.м. с обособен кухненски кът, спалня, килер, баня и тоалетна в едно помещение и голяма тераса - 50 кв.м., на която се излиза от всички стаи и опасва целия апартамент. От терасата се разкрива гледка към морето и град Варна. СТЕПЕН НА ЗАВЪРШВАНЕ: Фасада - топлоизолация, с влагоустойчива минерална мазилка. Общи части: завършен луксозен вид, стълбище - мрамор, асансьор, домофон. Срок на завършване: 07.2024 година. Жилището се издава по БДС, щпакловка, замаска, мазилка, входна врата, без интериорни врати. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто, паркингът е с платформа.
Имотът е подходящ, както за живеене, така и за инвестиция. Плажът е на 5 минути с кола и на 15 минути пеш, като се минава през Аспарухов парк. Кварталът е много добре развит, с няколко медицински центъра, стоматологични клиники, детски градини и ясла, училища, пазари и др.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба 3-ен апартамент в новострояща се жилищна сграда в кв. Аспарухово. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: входно антре, дневен тракт с кухненска част, две спални, с излаз на обща тераса пред трите стаи, баня и тоалетна в общо помещение и килер. СЪСТОЯНИЕ: Жилището ще бъде издадено по БДС. Статут на апартамент. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тиха, спокойна улица в близост до центъра на квартала, магазини, детски градини, спирка на градския транспорт. ПЛАЩАНЕ: Разсрочено плащане на вноски. Гъвкави схеми. Възможност за закупуване на гараж или паркомясто.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба 3-ен апартамент в строяща се нова жилищна сграда в кв. Аспарухово. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: входно антре, дневен тракт с кухненска част, две спални, като едната е с дрешник, тераса, баня и тоалетна в общо помещение. СЪСТОЯНИЕ: Жилището ще бъде издадено по БДС. Статут на ателие. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тиха, спокойна улица в близост до центъра на квартала, магазини, детски градини, спирка на градския транспорт. ПЛАЩАНЕ: Разсрочено плащане на вноски. Гъвкави схеми. Възможност за закупуване на гараж или паркомясто.

Ентер имоти продава втори самостоятелен етаж от триетажна къща в квартал Аспарухово с чиста жилищна площ от 106.56 кв. м., заедно с 1/3 идеални части от общите части на сградата. Жилището е добре поддържано и има следното разпределение - Г-образен коридор, дневен тракт с кухненска част от 25 кв.м., две спални, хол /или трета спалня/, баня, WC, перално помещение и четири тераси. Всяка стая има тераса, две от които са остъклени, чиято квадратура не влиза в ЗП на апартамента. Към имота има прилежащо избено помещение с площ от 8 кв.м., с ток, както и 126 кв.м. иделни части от двор целият с площ 420 кв. м.
Има възможност за закупуване на самостоятелен монолитен гараж, построен в двора с площ от 28 кв.м. с ток и канал, за цена от 20 000 евро.
Изрядни документи и строителни книжа за целия имот.

Ентер имоти продава втори самостоятелен етаж от триетажна къща в квартал Аспарухово с чиста жилищна площ от 106.56 кв. м., заедно с 1/3 идеални части от общите части на сградата. Жилището е добре поддържано и има следното разпределение - Г-образен коридор, дневен тракт с кухненска част от 25 кв.м., две спални, хол/или трета спалня/, баня, WC, перално помещение и четири тераси. Всяка стая има тераса, две от които са остъклени, чиято квадратура не влиза в ЗП на апартамента. Към имота има прилежащо избено помещение с площ от 8 кв.м., с ток, както и 126 кв.м. иделни части от двор целият с площ 420 кв. м.
Има възможност за закупуване на самостоятелен монолитен гараж, построен в двора с площ от 28 кв.м. с ток и канал, за цена от 20 000 евро.
Изрядни документи и строителни книжа за целия имот.

ЕНТЕР ИМОТИ предлага за продажба 2-ен апартамент в предстоящо строителство на нова жилищна сграда в кв. Аспарухово. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: входно антре, дневен тракт с кухненска част, отделна спалня, с излаз на обща тераса пред двете стаи, баня и тоалетна в общо помещение и килер. СЪСТОЯНИЕ: Жилището ще бъде издадено по БДС. Статут на апартамент. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тиха, спокойна улица в близост до центъра на квартала, магазини, детски градини, спирка на градския транспорт. ПЛАЩАНЕ: Разсрочено плащане на вноски. Гъвкави схеми. Възможност за закупуване на гараж и паркомясто.

Copyright © 2024 All Rights Reserved С помощта на Mythfinity
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram